مواد غذایی پرسدیم خط قرمز دیابتی ها
به گزارش فارس کلوب، مواد غذایی زیر به طور کلی حاوی مقدار بسیار زیادی سدیم هستند؛ برای بالا نرفتن مقدار سدیم بدن، بهتر است کلا از خوردن این غذاها پرهیز کنید یا انواع کم سدیم آنها را انتخاب کنید. 1- سس ها: سس سویا، سس استیک، سس سالاد، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا، سس باربکیو، سس کچاپ یا گوجه فرنگی، نمک سیر، سس خردل، نمک پیاز، نمک های
مواد غذایی پرسدیم خط قرمز دیابتی ها
مواد غذایی زیر به طور کلی حاوی اندازه بسیار زیادی سدیم هستند؛ برای بالا نرفتن اندازه سدیم بدن، بهتر است کلا از خوردن این غذاها پرهیز کنید یا انواع کم سدیم آنها را انتخاب کنید.
1- سس ها: سس سویا، سس استیک، سس سالاد، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا، سس باربکیو، سس کچاپ یا گوجه فرنگی، نمک سیر، سس خردل، نمک پیاز، نمک های فصلی مثل فلفل لیمو، ماده مخصوص تردکردن و خواباندن گوشت و نمک اسید گلوتامیک.
2- گوشت ها: راسته، دنده، گوشتهای دودی و نمک سودشده مثل بیکن، سوسیس دودی، هات داگ، گوشت گاو نمک سودشده و سوسیس.
3- سوپ: سوپ های آماده و کنسروی
4- اسنک های نمکی: چیپس، پفک، بادام زمینی، چوب شور و...
5- مواد غذایی ترش مزه: شاه ماهی، ترشی جات، زیتون، کلم رنده شده و آب پز با سرکه
6- لبنیات: بیشتر انواع پنیر
7- غذاهای آماده: برنج زودپز، رشته فرنگی نیمه آماده، سیب زمینی های نیمه آماده، ماکارونی و پنیر پیتزا و بعضی غذاهای آماده.
8- چربیها: کره.
9- نوشیدنی ها: انواع سودا.
منبع:زندگی ایده آل,شماره 43
منبع: راسخون