طرز تهیه سوپ شیر رستورانی
به گزارش فارس کلوب، سوپ شیر یا سوپ سفید یکی از پرطرفدارترین پیش غذاها است که بیشتر در میهمانی ها و مجالس رسمی سرو می گردد. برای تهیه سوپ شیر معمولا از جو، مرغ پخته، شیر و انواع سبزیجات استفاده می گردد. انتخاب سبزیجات به ذائقه افراد بستگی دارد اما قارچ همواره در آن استفاده می گردد. بعضی افراد بعد از تمام شدن مراحل پخت، سوپ را از روی حرارت برداشته و یک تا دو قاشق خامه به آن اضافه می نمایند در این صورت سوپ خوشمزه تر البته پرکالری تر می گردد.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر رستورانی
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک لیتر
- جو پرک نصف بسته
- هویج سه عدد
- قارچ 300 گرم
- پیاز یک عدد
- سینه مرغ نصف
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین 100 میلی لیتر
- کنسرو ذرت یک عدد
- نمک، فلفل سفید، زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه سوپ شیر رستورانی
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را با نمک ادویه و یک پیاز کوچک در قابلمه به صورت جداگانه بپزید. جو پرک را داخل مخلوط کن ریخته و آسیاب کنید تا انداره آن حدود یک چهارم مقدار اصلی گردد. جو پرک را داخل قابلمه ریخته، روی آن آب بریزید و روی شعله قرار دهید. در قابلمه را کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز و لعاب دار گردد.
حدود یک ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و آب آن تا حد امکان تبخیر گردد، سپس شیر را داخل قابلمه بریزید.
مرحله دوم
قارچ ورقه شده، هویج رنده شده و مغز کرفس را به سوپ اضافه کنید. یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد و در آخر کنسرو ذرت و سینه مرغ ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
در آخر خامه را به سوپ اضافه نموده و خوب هم بزنید. سوپ را در ظرف مناسب سرو کنید و با جعفری تزیین کنید.
روش دیگر تهیه سوپ شیر
قارچ ها را نگینی کنید، کمی کره در قابلمه بریزید و قارچ ها را تفت دهید. سپس آرد را اضافه نموده و کمی تفت دهید و پس از آن شیر و سایر مواد به ترتیب گفته شده را اضافه کنید.
چند نکته برای تهیه سوپ شیر رستورانی
- اگر سوپ خیلی غلیظ شد می توانید از اندازه شیر بیشتری برای رقیق کردن سوپ بهره ببرید.
- برای پخت این سوپ به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید چون ممکن است شیر ببرد. آبلیمو را سر سفره بیاورید تا هر کس به اندازه دلخواه، به بشقاب خود اضافه کند.
- برای طعم دار کردن سوپ سفید بهتر است از فلفل سفید بهره ببرید. فلفل سفید طعم سوپ را بی نظیر می نماید.
- اگر هنگام پختن سینه مرغ آبی در قابلمه باقی ماند، حتما از آن برای پخت سوپ بهره ببرید چون طعم عالی به سوپ می دهد.