طرز تهیه شیرینی چوروس (بامیه اسپانیایی) با تمام فوت و فن ها

به گزارش فارس کلوب، شیرینی چوروس یا بامیه اسپانیایی یک خوشمزه بین المللی است که به خصوص در کشورهایی مثل اسپانیا و ترکیه بسیار محبوب و مرسوم است. چروز، چروس، جوروس یا چوروز تلفظ های مختلف بامیه اسپانیایی هستند. چوروس یا چوریوز که تا حد زیادی شبیه شیرینی بامیه عربی است دستور پختی بسیار شبیه ایرانی دارد و با سس شکلات سرو می گردد. طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی با سس شکلات به همراه تمام فوت و فن های پخت آن را به عنوان یک در بخوانید. با سرویس همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی چوروس (بامیه اسپانیایی) با تمام فوت و فن ها

طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی خوشمزه با بافت نرم

مدت زمان آماده سازی مواد: 40 دقیقه

مدت زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم برای تهیه چوروس یا بامیه اسپانیایی

  • آب: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آرد قنادی: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • تخم مرغ: دو عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوری
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
  • دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر کاستور: 100 گرم

مواد لازم برای سس شکلاتی شیرینی چوریوز

  • شکلات شیرین یا تلخ خرد شده: 200 گرم
  • شیر: 100 میلی لیتر
  • عصاره وانیل: 4/1 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه شیرینی چروس اسپانیایی

مرحله اول: کره، شکر و آب را با هم مخلوط کنید

در قابلمه مناسبی یک لیوان فرانسوی دسته دار آب بریزید. کره و شکر را به آب اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را روی حالت ملایم تنظیم کنید. اجازه دهید تا مواد داخل قابلمه به مرحله قل زدن برسند.

مرحله دوم: آرد را به مواد قابلمه اضافه کنید

در این مرحله قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و آرد را به یک باره و سریع به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم: نمک و وانیل را اضافه کنید

نمک و وانیل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و با لیسک مواد مایه شیرینی چروس را به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی درست گردد.

مرحله چهارم: خمیر چوروس را به ظرف دیگری منتقل کنید

خمیر چوروس را به ظرف دیگری منتقل کنید و اجازه دهید خمیر سرد گردد. با لیسک خمیر را باز و پهن کنید که زودتر سرد گردد. همین که از داغی بیفتد کافی است.

مرحله پنجم: تخم مرغ ها را به خمیر چوروس اضافه کنید

تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر چوروس اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خمیر را به مدت یک تا دو دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس تخم مرغ دوم را اضافه کنید و باز هم بزنید تا خمیر چسبناکی درست گردد.

مرحله پنجم: خمیر بامیه اسپانیایی را در قیف بریزید و برش بزنید

خمیر بامیه اسپانیایی را در قیف بریزید و روی قیف ماسوره رزت بگذارید. در یک ماهیتابه گود تا نیمه روغن مایع بریزید. روغن را داغ کنید. سپس خمیر چوروس را در خمیر پایپ کنید. یادتان باشد برای بریدن خمیر جهت درست کردن هر عدد بامیه با قیچی که لبه های آن را چرب نموده اید به مقدار دلخواه (حدود ده سانتی متر) هر عدد بامیه چوروس را برش بزنید.

مرحله ششم: بامیه چوروز را سرخ کنید

بامیه چوروس را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی چوروس به رنگ طلایی عایدی و تمام قسمت های آن سرخ شد روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن بامیه چریوز گرفته گردد.

مرحله هفتم: سس شکلات بامیه جوروس را آماده کنید

در این فاصله تمام مواد سس شکلات بامیه چوروس را داخل قابلمه بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید. برای اینکه سس براقی داشته باشید، مدام این ترکیب را هم بزنید. مراقبت باشید که حرارت زیر قابلمه ای که سس را در آن آماده می کنید، ملایم باشد.

مرحله هشتم: سرو کردن بامیه اسپانیایی

بعد از سرخ شدن churros، آن را با دارچین و شکر کاستر به خوبی ترکیب کنید. وقتی تمام این مراحل را به درستی انجام دادید، حالا نوبت به سرو شیرینی چوروس اسپانیایی کنار سس شکلاتی خوشمزه و لذیذ است.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی

* زمانی که مشغول سرخ کردن شیرینی بامیه اسپانیایی در روغن هستید، بسیار مراقبت باشید. روغن برای سرخ کردن چوروس باید بسیار داغ شده باشد.

* اجازه ندهید که حباب های هوا در خمیر churros ایجاد شوند.

* از آرد کهنه برای درست کردن خمیر شیرینی چوروس استفاده نکنید.

* برای ترد شدن شیرینی چوروس آن را زیاد سرخ نکنید.

* اگر سس توت فرنگی یا هر نوع سس دیگری باب میل شما است، آن را برای سرو در کنار شیرینی چوروس اسپانیایی امتحان کنید.

* در صورت تمایل می توانید برای درست کردن خمیر شیرینی چوروس اسپانیایی از تخم مرغ هم بهره ببرید.

*به جای سس شکلات از شکلات نوتلا هم می توانید برای سرو کنار بامیه چوروس بهره ببرید.

*شیرینی چوروس را در فر هم می توانید درست کنید.

*شیرینی چوروس را به عنوان یکی از می توانید تهیه کنید.

سوالات متداول

شیرینی چوروس متعلق به کدام کشور است؟

چوروس یک شیرینی اصالتا اسپانیایی است که طرز تهیه آن به بامیه شبیه بوده و به آن بامیه اسپانیایی هم گفته می گردد.

برای روی شکلات یا شیرینی چوروس از چه موادی استفاده می گردد؟

از شکلات ذوب شده، نوتلا، شکر و … می توانید برای تزیین و خوشمزه تر کردن طعم چوروس استفاده کرد.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه شیرینی چوروس (بامیه اسپانیایی) با تمام فوت و فن ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی چوروس (بامیه اسپانیایی) با تمام فوت و فن ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید