فواید مصرف لوبیا سبز برای سلامتی چیست؟
به گزارش فارس کلوب، لوبیا سبز یکی از سبزیجات سرشار از آب، ویتامین ها و املاح است که به عنوان منبع پروتئین نیز شناخته می گردد. این سبزی پر مصرف دارای خاصیت بسیاری نیز است.
یکی از مزیت هایی که ما را به مصرف لوبیا سبز تشویق می نماید، کم چربی بودن آن است. بعلاوه اندازه کربوهیدرات آن در مقایسه با سایر سبزیجات بسیار پایین است. فارس کلوب در ادامه این مطلب به خواص و فواید لوبیا سبز اشاره می نماید.
بهبود عملکرد گوارش
لوبیا سبز به علت اندازه فیبر فراوان در بهبود عملکرد گوارش بسیار موثر است و خطر ابتلا به سرطان کولون را نیز کاهش می دهد. فیبرها به طور طبیعی اشتها را تنظیم می نمایند و موجب افزایش احساس سیری می شوند. خواص سیرنمایندگی، دیورتیک و کالری پایین لوبیا سبز باعث شده تا خوراکی ایده آل برای حفظ تناسب اندام و کاهش وزن باشد.
مفید برای مبتلایان به دیابت و کلسترول بالا
نتایج مطالعات نشان می دهد لوبیا سبز به تنظیم قند خون یاری می نماید. لوبیا سبز شاخص گلیسمی پایینی دارد و از همین رو برای مبتلایان به دیابت نوع 2 توصیه می گردد. وجود ترکیبات طبیعی مانند استیگماسترول در لوبیا سبز نیز باعث شده تا در کاهش کلسترول خون موثر باشد.
کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سرطان
لوبیا سبز علاوه بر فیبر فراوان، منبع غنی از ویتامین ها و املاح است. ویتامین C با میکروب ها و عفونت ها مقابله می نماید، ویتامین E موجود مانع از بروز التهابات می گردد، مس موجود در تقویت ایمنی بدن نقش دارد و پتاسیم نیز در حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی موثر است.
این ترکیبات مفید در کنار فیبرها زمینه خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. لوبیا سبز بعلاوه اندازه فراوانی فلاونوئید مانند کوئرستین و میریستین دارد که عامل رنگ سبز این گیاه بوده و مطالعات نشان می دهد نقش مقابله ای با سلول های سرطانی و پیشرفت تومورها دارد.
مقابله با بیماری های مزمن
لوبیا سبز سرشار از پتاسیم است. پتاسیم نقش اساسی در جریان خون دارد و از همین رو مصرف لوبیا سبز می تواند در مقابله با بیماری آرتروز موثر باشد. به طور کلی، مصرف لوبیا سبز در پیشگیری از بیماری های مزمن نقش دارد زیرا سرشار از آهن، منگنز، منیزیوم و روی است که این ترکیبات موجب تقویت انرژی و ایمنی بدن می شوند.
لوبیا سبز مفید برای خانم های باردار
لوبیا سبز یکی از برترین انتخاب های غذایی برای خانم های باردار است زیرا علاوه بر تاثیر مثبت فیبرها در بهبود گوارش و پیشگیری از یبوست، منبع غنی از ویتامین B9 است که برای رشد سیستم عصبی جنین ضروری خواهد بود. بنابراین، توصیه می گردد خانم های باردار حتما لوبیا سبز را در برنامه غذایی روزانه شان بگنجانند.
پیشنهاد مطالعه: مطلب این 8 نشانه خبر از سکته قلبی می دهند! را بخوانید.
منبع: پیام دلتا