طرز تهیه گاناش شکلاتی یا خامه شکلاتی برای تزیین کیک

به گزارش فارس کلوب، گاناش یا خامه شکلاتی، ترکیبی از خامه و انواع شکلات است. از گاناش شکلاتی برای تزیین کیک، پوشاندن کیک و چسباندن لایه های کیک استفاده میشود.

طرز تهیه گاناش شکلاتی یا خامه شکلاتی برای تزیین کیک

فارس کلوب | سرویس آشپزی - گاناش یا Ganache از خامه و شکلات تشکیل شده و به عبارتی همان خامه شکلاتی ساده است. بسته به نسبت شکلات استفاده شده در گاناش، غلظت آن متفاوت خواهد بود. زمانی که میزان شکلات دوبرابر میزان خامه باشد، گاناش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور روی کیک را خواهد داشت و زمانی که میزان شکلات یک دوم میزان خامه باشد، از گاناش به عنوان یکی از انواع سس استفاده می گردد. در واقع گاناش دستور مشخصی ندارد و یک نسبت بین شکلات و خامه می باشد.

شکلات مصرفی برای تهیه گاناش می تواند طعم های مختلف و درصدهای متفاوت داشته باشد؛ شکلات معمولی، شکلات شیری و یا با درصدهای متفاوت می توانند برای تهیه گاناش استفاده شوند. شما می توانید از شکلات سفید نیز برای تهیه گاناش سفیدرنگ و برای تزیین کیک ها بهره ببرید.

توجه کنید که برای تهیه گاناش از شکر استفاده نمی گردد، بنابراین شیرینی شکلات تنها عامل شیرین کننده گاناش خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی

شکلات با طعم و درصد دل خواه200 گرم
خامه صبحانه200 گرم

طرز تهیه گاناش شکلاتی

  1. برای تهیه گاناش شکلاتی، ابتدا شکلات را خرد کنید.
  2. خامه را داخل ظرف پیرکسی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گوشه های آن حباب دیده گردد. دقت کنید که خامه نباید بجوشد.
  3. شکلات های خردشده را داخل خامه بریزید.
  4. با همزن دستی، شکلات ها را داخل خامه فرو کنید اما هم نزنید.
  5. حدود 5 دقیقه صبر کنید یا به اصطلاح استراحت دهید و بعد با هم زن دستی، خامه و شکلات را مخلوط کنید.
  6. مواد را به قدری مخلوط کنید تا فرمی یک دست و براق حاصل گردد.
  7. حالا مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد گردد. می توانید گاناش را داخل یخچال هم قرار دهید اما باید مرتب آن را هم بزنید.
  8. گاناش در مرحله اول که هنوز حالت روان دارد، می تواند برای پوشاندن سطح کیک استفاده گردد و یا این که بعد از سردشدن و غلیظ تر شدن از آن برای شکوفه زدن روی کیک با یاری قیف و ماسوره استفاده کرد. در واقع مزیت گاناش این است که بسته به احتیاج خود می توانید غلظت ان را تنظیم نمایید.

نکته: از گاناش برای طعم دادن و چسباندن لایه های میانی کیک نیز می توان استفاده کرد. مانند: تزیین کیک تولد به شکل خرس عروسکی.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه گاناش شکلاتی یا خامه شکلاتی برای تزیین کیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گاناش شکلاتی یا خامه شکلاتی برای تزیین کیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید