8 مواد مغذی که دکتر های تغذیه نمی خورند، شما هم نباید بخورید

به گزارش فارس کلوب، عادت نموده ایم برای کسانی که مریض هستند کمپوت میوه می بریم. کمپوت های میوه اندازه زیادی شکر و مواد نگهدارنده دارند. بهتر است از این پس به جای انواع کمپوت ها، میوه های تازه بخریم.

8 مواد مغذی که دکتر های تغذیه نمی خورند، شما هم نباید بخورید

بعضی از مواد خوراکی مغذی، ضرر هایی نیز دارند. سر جمع، آسیب هایی که به بدن می رسانند بیشتر از اثرات مثبت اندازه مواد مغذیی موجود است.

به گزارش ریدرز دایجست؛ اما چرا ما این 10 منابع غذایی را با نام های مواد مفید در آن ها می شناسیم در حالی که اینطور نیست. مواد تشکیل دهنده دیگری نیز در این محصولات موجود است که نیابد نادیده گرفته شوند.

بهتر است نموده بادام زمینی پر چرب را خریداری کنید؛ زیرا در حالت طبیعی این مغز برای بدن ما مفید است. در کره های بادام زمینی کم چرب، موادی از جمله شکر به اندازه زیاد یا شیرین کننده های مصنوعی و مواد زیان آور دیگری برای جبران مزه به کار گرفته می شوند.

بله درست خواندید. پنیر را در دنیای مدرن امروزه همه به عنوان یک منبع مهم کلسیم می شناسند در حالی که پنیر کالری و نمک بالایی دارد که موجب چاقی و افزایش فشار خون می گردد. اگر در پی کلسیم و محکم کردن استخوان ها هستید بادام خام بخورید.

این موضوع زمانی مطرح می گردد که شما مجبور به انتخاب بین غذای بیرون و خانگی هستید. سپس به این فکر میفتید از بیرون غذای یخ زده تهیه کنید و خودتان در خانه آن را گرم یا سرخ کنید. خیال می کنیم اینگونه به بدن مان لطف نموده ایم در حالی که ما داریم اندازه بالایی از آرد، نمک و مواد نگهدارنده را وارد بدن مان می کنیم.

عادت نموده ایم برای کسانی که مریض هستند کمپوت میوه می بریم. کمپوت های میوه اندازه زیادی شکر و مواد نگهدارنده دارند. بهتر است از این پس به جای انواع کمپوت ها، میوه های تازه بخریم.

اغلب به این علت شیر پاستوریزه مصرف می کنیم که اثرات هورمون های تزریقی به گاو، در فرآیند پاستیرازیسیون از بین می رود. در حالی که اثرات هورمون ها با دارو های ضدباکتری که به گاوها، از بین می رود و فرآیند پاستیرازیسون تنها میکروب های خوب را از بین می برد.

شیر پر چرب، سیستم عصبی بدن را بالانس می نماید و ویتامین های شیر را به مقصد مناسب در بدن می رساند. ضمناً شیر بز یا گوسفند عملکرد بهتری نسبت به شیر گاو در بدن دارند.

سالانه آفت کش های بسیاری برای مزارع توت فرنگی خریداری و مصرف می گردد. محصولات توت فرنگی این مزارع با سایز های بزرگ عجیب و غریب، که هیچ شباهتی به فواید توت فرنگی های ارگانیک ندارند برداشت می شوند.

خوشبختانه آشپز های آماتور هم می توانند سوپ بپزند. پس بهتر است در خانه دست به کار شوید، به جای تهیه سوپ های کنسروی. کنسرو سوپ ها سرشار از نمک است که موجب انواع بیماری های قلبی، عروقی و فشار خون بالا می شوند.

منبع: فرادید

به "8 مواد مغذی که دکتر های تغذیه نمی خورند، شما هم نباید بخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 مواد مغذی که دکتر های تغذیه نمی خورند، شما هم نباید بخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید